amin sanat bahoosh

هدف اصلی ما در ارائه خدمات بدین شرح است :

با پیشرفت تکنولوژی و ظهور عصر ارتباطات، روز به روز انسان ها به زندگی راحت تر و استفاده از خدماتی با کیفیت و درعین حال سریعتر سوق پیدا می کنند. امروزه ارائه خدمات طراحی وب سایت ، برنامه نویسی نرم افزارهای کامپیوتر و موبایل ، نقشه کشی ساختمان ، طراحی دکوراسیون داخلی و نمای بیرونی ساختمان و ارائه خدمات تبلیغاتی تنها با چند کلیک امکان پذیر گردیده است.
در این میان، یافتن خدمات با کیفیت و قیمتی مناسب و از همه مهم تر انعطاف پذیر بودن این خدمات با شرایط شما هنوز کار دشواری است.

در این راستا شرکت امین صنعت باهوش (سهامی خاص) با هدف سهولت انجام کار در امور ذکر شده اقدام به ارائه این خدمات با سیستم رزرو اینترنتی و انجام آن با بالاترین کیفیت و پشتیبانی ۲۴ ساعته نموده است.

گروهی هستیم که اگر چه از تاریخ شروع به کارمان بصورت یک تیم مستقل، با نام و نشانی جدید چندی بیش نمی‌گذرد،ولی  تمامی اعضای در بخش های مختص به خود، بیش از ۸ سال فعالیت مستمر و حرفه ای داشته اند . و با در کنار هم قرار گرفتن این افراد و همچنین تجربیات موثر آنان در بازار های مختلف ، سازمان‌ها و شرکت‌های کوچک و بزرگ این باور و واقعیت را بوجود آورده است که گروهی جوان و تجربه ای گران را در یکجا و همزمان دارد .

ما به داشته های خود ایمان داریم و به شما اطمینان می دهیم،درکمترین زمان برای شما بهترین ها را در کنار هم به نمایش خواهیم گذاشت.

در هر زمینه کار و در هر وسعت کاری، از مرحله پیش از تشکیل، راه اندازی و پس از راه اندازی، همقدم شما خواهد بود. در این ۳ مرحله [بستگی به این دارد که شما در کدامین مرحله از فعالیت حرفه ای خود هستید] خدماتی که ما ارائه میدهیم از مشاوره، نامگذاری، طراحی و اجرای نشانه – آرم،طراحی سایت ، برنامه نویسی نرم افزارهای کامپیوتر و موبایل ، نقشه کشی ساختمان ، طراحی دکوراسیون داخلی و نمای بیرونی ساختمان و ارائه خدمات تبلیغاتی و … گرفته تا طراحی و اجرای داخلی سازمان بر اساس المان‌ها و رنگ سازمانی و حتی پوشش‌های افراد سازمان در بر خواهد گرفت .

تلفن های تماس :

۰۹۱۶۹۷۲۸۴۷۴ – ۰۹۳۷۹۱۶۳۳۲۲ – ۰۶۱۵۲۸۱۵۷۶۶